VM 2023 U19

2023 World Rowing under 19 Championships in Paris

Fra Bærum Roklubb deltok Fay Louise Lange sammen med Ane Elinsdatter Høien fra Trondjems Roklub. Jentene stilte i Double Sculls (JW2x) og imponerte med å ro seg helt til topps i konkurranse med 24 nasjoner!

Fra venstre Ane Høien, Helge Bjonge (trener) og Fay Lange

Fay og Ane rodde et imponerende forsøksløp. De vant og tok seg direkte til semifinalen der de tok andreplass. Dermed rodde de seg helt til A-finalen. Se jentenes løp i finalen i videoen under.

Norge tok altså femteplass i A-finalen, et imponerende resultat! Tidene fra jentenes løp i A-finalen er som følger: