KJØRBOREGATTAEN 2022

KJØRBOREGATTAEN 2022,
kretsmesterskap for Oslo Rokrets
og Lerøycupen 2022
på Kalvøya/Kadettangen lørdag 3. og søndag 4. september.

Under regattaen vil oppdaterte start- og resultatlister være tilgjengelig her:

Bærum Roklubb gleder seg til å ønske roere, trenere, ledere og publikum velkommen til Kjørboregattaen på hjemmebane i Sandviksbukta. Regattaen foregår på Kalvøya/Kadettangen utenfor Sandvika den 3. og 4. september.

Nasjonal regatta over 460 m. Fast start. Heatfinaler i alle løp, ingen forsøk. Med stor bredde i løpstilbudet håper vi å treffe alle, fra yngre junior til masters. Regattaen er også kretsmesterskap for Oslo Rokrets, samt at U15, U17 og U19 kan samle poeng og lodd i Lerøycupen 2022.

Premiering i alle heat. Full premiering i alle løp for U13, U11 og nybegynnere. Gull, sølv og bronse i alle løp for U15 og eldre. Egen premiering til kretsmestere (Oslo Rokrets) i tillegg.

Lagledermøte på Teams torsdag 1. september kl 20:00. Link sendes ut 3 dager før.

Kontaktpersoner:

Følg Kjørboregattaen 2022 på Facebook

Følg med her og på vår arrangementsside på Facebook for oppdateringer, program og resultater før, under og etter regattaen.